TILAMYYNTI HUNAJAA JA VILLIYRTTEJÄ

Matkailutilan ahkerat lemmikkimme - mehiläiset

 

Kotimainen hunaja on terveellistä, sitä voi käyttää ruoanlaitossa ja kauneudenhoidossa. Vielä tärkeämpää on kuitenkin se, että mehiläiset tekevät merkittävää pölytystyötä. Ilman mehiläisiä koko ekosysteemimme järkkyisi. Mehiläistuotteita voi siis ostaa hyvällä omallatunnolla!

Ajatelkaa..yksi mehiläinen saattaa lentää jopa 800 km elinaikanaan ja tekee pari teelusikallista hunajaa. Mehiläiset ovat siis eläinkunnan ahkerimpia pikkuveitikoita ja tiimityön taitureita!.

Kun hunaja valmistuu pesästä, hoitaja kerää sen suoraan lingon kautta purkkiin. Siinä se se on...kultainen terveyspommi!!

 

Me valmistamme hunajasta ruoan lisäksi myyntiin terveellisiä yrttijuomia sekä lapsille tikkareita. Tervetuloa ostoksille!

 

Matkailutilan ravinteikkaat superfoodit ja kehon auttajat - villiyrtit

 

Hortoilu on sienestämisen lisäksi oiva tapa liikkua metsässä ja samalla aukeaa ymmärrys valtavaan ympäristön tarjoamaan luonnonvaraan. Villiyrttejä voi käyttää luovaan askarteluun, käsitöihin, hoitoihin ja myöskin ruokaan. Hortoilu kiinnittää meidät perinteisiin sekä yhteyteen takaisin luontoon.

Meillä järjestetään kursseja, joilla voit oppia näistä ihanista villiyrteistä lisää. Tllalla myydään myös yrttituotteita sekä voit tilaisuudessasi näyttää muillekin yrttien ihanuudet ja tilata villiyrttimenun.

 

 

 

Ajankohtaista

hunajaa, hunajaa ah niin ihanan kultaista hunajaa jälleen saatavilla. Hae omasi meiltä niin kauan kuin riittä!

500 g 7 eur

 

Alla olevasta painikkeesta voit katsoa villiyrttiluento tarjouksemme

 

 

 

 

 

Yhteystiedot

Toivolan Kievari

Kukartintie 46

21340 Tortinmäki, Rusko

Puh. 044 295 5639

info@toivolankievari.com