RETKEILY

Omatoiminen retkipäivä

Kurjenrahkan kansallispuistoon


Luonnosta nauttimisen jälkeen voit tulla meille yöpymään, syömään ja saunomaan.


Vinkki!! Jätä auto pukkipalolle. Kävele vaellusreittiä 18 km, jonka jälkeen yövy meillä. Seuraavana päivänä jaksaa taas jatkaa hyvin levättynä parikymmentä kilometriä eteenpäin Pukkipalolle. Matkan varrella laavuja ja nuotiopaikkoja. Voimme tuoda sinne eväätkin!

Lepoa aisteille, happea kehoon, uusia makuja suulle..

Luonnon aarteet ovat silmiemme edessä. Meiltä voi lähteä patikoimaan Kurjenrahkan kansallispuiston monia reittejä joko muutamaksi tunniksi tai Vajosuon vaelluksen kahdeksi päiväksi. Autamme mielellämme opastuksessa. Ryhmille on tarjolla paketteja sekä ruokailua. Meiltä saa karttoja. Ulkona on myös retkeilijöiden käyttöön vesipiste. 


Järjestetty retkipäivä

- hiljaisuutta ja rentoutusta


Koulutettu opas johdattaa sinut seuruineen kohti metsän ääniä. Voit valita kolmesta retkestämme. Eväät on mahdollisuus saada mukaan tai retken päätteeksi tilallamme. Annamme myös mielellämme räätälöidyn tarjouksen. 


Rungon rentoutus ja latvan lataus


Rauhallinen luontohyvinvointiretki,  jonka aikana tutustut tarinallisten tietoiskujen avulla luonnosta saatavaan hyvinvointiin. Unohda pienten harjoitusten avulla kiire, lataudu luonnossa ja rentoudu.


Hiljaisuusvaellus


Jätä melu hetkeksi taaksesi ja tee vaellus hiljaisuudessa metsässä. Tutustu samalla hiljaisuusteeman eri aiheisiin ja huomaa retken aikana, mitä hetken tauko melusta voi tehdä. Vaellamme kallioilla tai sammaleen peittämän metsän hiljaisuudessa. Tuuletamme ajatuksiamme polkua pitkin kävellessä ja nautimme matkalla kahvit luonnosta nauttien.

 

Insipraatiopuhe


Kurkista kiireenkesyttäjien taloon, pysy poissa viimetipan vintiltä ja haasta itsesi tekemään muutoksia arkirutiineihin; edistät työhyvinvointia johtamalla itseäsi.

Mitä jos se työelämän poluilla kannettava rinkka ei painaisikaan niin paljon vaan askeltaisit töissä kevyemmin? Retkeilyn ja kiireenvähentämisen yhdistävä puhe, jonka jälkeen sinäkin mietit taakan painon uudelleen! 


Lumikenkäretki

luontoon


Tutustutaan lumikenkäilyyn ja sen tekniikkaan. Talvisessa luonnossa reittivalintaa ei määrittele polut eikä ladut vaan päästään kävelemään suoraan suoalueelle. Pidämme matkalla tauon nauttien pienen makean ja kuumaa juotavaa! Parin tunnin reippailun jälkeen kokoonnumme syömään Toivolan Kievariin lounasta kahviin kera. 
Hinta 49 eur / hlö

Minimiosallistujamäärä 6 henkeä


Toivolan Kievari

Kukartintie 46

21340 Tortinmäki, Rusko

Puh. 044 295 5639

info@toivolankievari.com
Yhteystiedot