RETKEILY

KIITOS KAUDESTA 2019

AVAAMME JÄLLEEN TAMMIKUUSSA 2020

Lepoa aisteille, happea kehoon, uusia makuja suulle..

Luonnon aarteet ovat silmiemme edessä. Meiltä voi lähteä patikoimaan Kurjenrahkan kansallispuiston monia reittejä joko muutamaksi tunniksi tai Vajosuon vaelluksen kahdeksi päiväksi.. Autamme mielellämme opastuksessa. Ryhmille on tarjolla paketteja sekä ruokailua. .


Horta on luonnon tarjoamaa ravinteikasta ruokaa ja tilauksesta voimme järjestää myös hortaretkiä ympäristöön.

Katso lähemmin tietoa paketit- osiosta
Omatoiminen retkipäivä

Kurjenrahkan kansallispuistoon


Kurjenrahkan kansallispuisto soineen ja metsineen  oveltuvat hyvin päiväretkeilyyn, monen päivän vaellukseen  ja luonnontarkkailuun. Lähellä ovat Kuhankuono ja vierestä kulkee Vajosuon reitti


Luonnosta nauttimisen jälkeen voit tulla meille yöpymään, syömään ja saunomaan.

Vinkki!! Jätä auto pukkipalolle. Kävele vaellusreittiä 18 km, jonka jälkeen yövy meillä. Seuraavana päivänä jaksaa taas jatkaa hyvin levättynä parikymmentä kilometriä eteenpäin Pukkipalolle. Matkan varrella laavuja ja nuotiopaikkoja. Voimme tuoda sinne eväätkin!

Järjestetty retkipäivä

- hiljaisuutta ja rentoutusta


Koulutettu opas johdattaa sinut seuruineen kohti metsän ääniä. Voit valita kolmesta retkestämme. Eväät on mahdollisuus saada mukaan tai retken päätteeksi tilallamme. Annamme myös mielellämme räätälöidyn tarjouksen. 


Rungon rentoutus ja latvan lataus


Rauhallinen luontohyvinvointiretki,  jonka aikana tutustut tarinallisten tietoiskujen avulla luonnosta saatavaan hyvinvointiin. Unohda pienten harjoitusten avulla kiire, lataudu luonnossa ja rentoudu.


Hiljaisuusvaellus


Jätä melu hetkeksi taaksesi ja tee vaellus hiljaisuudessa metsässä. Tutustu samalla hiljaisuusteeman eri aiheisiin ja huomaa retken aikana, mitä hetken tauko melusta voi tehdä. Vaellamme kallioilla tai sammaleen peittämän metsän hiljaisuudessa. Tuuletamme ajatuksiamme polkua pitkin kävellessä ja nautimme matkalla kahvit luonnosta nauttien.

 

Insipraatiopuhe


Kurkista kiireenkesyttäjien taloon, pysy poissa viimetipan vintiltä ja haasta itsesi tekemään muutoksia arkirutiineihin; edistät työhyvinvointia johtamalla itseäsi.

Mitä jos se työelämän poluilla kannettava rinkka ei painaisikaan niin paljon vaan askeltaisit töissä kevyemmin? Retkeilyn ja kiireenvähentämisen yhdistävä puhe, jonka jälkeen sinäkin mietit taakan painon uudelleen! 


Villiyrttimenu-oodi luonnolle


sano se kukkasin salaatti

ohrake ruusu-yrttihöysteellä

perunat vihreällä voikastikkeella

mäntysavustettua lohta nokkoskastikkeella

lihapullat viheryllätyksellä

nokkos-fetapiirakka

Vihersiemenleipä

kermakakku

Hunajaiset pikkuleipäset

kahvi/tee


Yhteystiedot

Toivolan Kievari

Kukartintie 46

21340 Tortinmäki, Rusko

Puh. 044 295 5639

info@toivolankievari.com