RETKEILY

Omatoiminen retkipäivä

Kurjenrahkan kansallispuistoon


Luonnosta nauttimisen jälkeen voit tulla meille yöpymään, syömään ja saunomaan.


Vinkki!! Jätä auto pukkipalolle. Kävele vaellusreittiä 18 km, jonka jälkeen yövy meillä. Seuraavana päivänä jaksaa taas jatkaa hyvin levättynä parikymmentä kilometriä eteenpäin Pukkipalolle. Matkan varrella laavuja ja nuotiopaikkoja. Voimme tuoda sinne eväätkin!

Lepoa aisteille, happea kehoon, uusia makuja suulle..

Luonnon aarteet ovat silmiemme edessä. Meiltä voi lähteä patikoimaan Kurjenrahkan kansallispuiston monia reittejä joko muutamaksi tunniksi tai Vajosuon vaelluksen kahdeksi päiväksi. Autamme mielellämme opastuksessa. Ryhmille on tarjolla paketteja sekä ruokailua. Meiltä saa karttoja. Ulkona on myös retkeilijöiden käyttöön vesipiste. 


Järjestetty retkipäivä

- hiljaisuutta ja rentoutusta


Metsässä hiljennetään tahtia 


 Tapahtuma on tietoista läsnäolon harjoitusta Kurjenrahkan kansallispuistossa. Siinä kiinnitytään kaikilla aisteilla kauniiseen luontoon ja tehdään erilaisia mukavia harjoituksia ohjaajan avustamana kuten havaintoharjoitteita, helppoa joogaharjoitusta ja oman mielen kuuntelemista. Tarkoituksena on karkottaa kiireen ja stressin tunne,  saada apuvälineitä omaan hyvinvointiin sekä uudenlaisia näkökulmia omaan elämään


Tapahtuma järjestetään min. 4 hengelle. Toivolan Kievarissa voidaan tarjoilla retken päätteksi maittava ateria. Kysy tarjousta!


 


Lumikenkäretki

luontoon


Tutustutaan lumikenkäilyyn ja sen tekniikkaan. Talvisessa luonnossa reittivalintaa ei määrittele polut eikä ladut vaan päästään kävelemään suoraan suoalueelle. Pidämme matkalla tauon nauttien pienen makean ja kuumaa juotavaa! Parin tunnin reippailun jälkeen kokoonnumme syömään Toivolan Kievariin lounasta kahviin kera. 
Hinta 49 eur / hlö

Minimiosallistujamäärä 6 henkeä


Toivolan Kievari

Kukartintie 46

21340 Tortinmäki, Rusko

Puh. 044 295 5639

info@toivolankievari.com
Yhteystiedot