sauna

Saunaton talo ja akaton huusholli varmimmin ympäri menee


Vanhoissa sananlaskuissa piilee meille suomalaisille tärkeitä perinteitä ja uskomuksia, joita voi ylpeydellä tarjota myös ulkomaalaisille.


Saunatonttumme Bertta takaa puulämmitteisessä saunassamme sopivan lämpimät löylyt. Bertta on asunut saunassamme jo 1940-luvulta lähtien. Saunan lisäksi käytössä on myös takkahuone.  Saunassa on mukava seurustella, katsella loimuavaa tulta sekä kuunnella kiukaalle heitettyä sihisevää vettä. Saunan jälkeen voi uskalikot pulahtaa kylmävesialtaaseen.

Hunajasauna tai saunajooga

 

Saunassa hoidetaan porukalla omaa kehoa ja samalla mieltä. Se on aito suomalainen juttu! 

 

Saunayoga tehdään noin 50-asteisessa löylyllä ohjatusti. Saunan hiljaisuudessa verkkaan tehtävän liikesarjan vaikutus on syvä ja rentouttava. Lisäksi se vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, mikä edistää kuona-aineiden poistumista ja puhdistaa kehoa.

Saunayoga sopii treeniksi ja rentoutumiseen kaikille ikään, kokoa ja kuntoon katsomatta. Liikesarjojen tekeminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta joogasta.

 

Hinta 19 eur/hlö min 4 hlöä

Kesto n. 1,5  tuntia


Polttarisauna, morsiussauna,

taikasauna, rentoa

oloa päivän päätteeksi


Polttarisaunassa voit saunoa ja viettää aikaa takkatuvassa vaikka koko yö. Saunomisen lisäksi puuhastelua riittää ympäristässä ja voimme koota teille oman polttaripaketin.


Morsiussaunassa puolestaan illan kuningatar saa olla pääosassa saunan lauteilla. Perinteisiin kuuluu loitsut, taiat, yrtit, kepposet sekä morsiamen pesu päästä varpaisiin. Emäntä voi antaa omia ehdotuksiaan ja morsiussaunasta saa oikein mukavan ohjelmapaketin.Saunamenu


Tässä yksi esimerkki. Kysy lisää!

Friteeratut kanapalat

Mozzarella-tomaatti-avodadosalaatti

kinkku-pinaattipiirakka

Hedelmiä

Maustetut kauralastut

HerkkuvatiYhteystiedot

Toivolan Kievari

Kukartintie 46

21340 Tortinmäki, Rusko

Puh. 044 295 5639

info@toivolankievari.com