SAUNA

Saunaton talo ja akaton huusholli varmimmin ympäri menee


Vanhoissa sananlaskuissa piilee meille suomalaisille tärkeitä perinteitä ja uskomuksia, joita voi ylpeydellä tarjota myös ulkomaalaisille. Saunatonttumme Bertta on huolehtinut saunasta ja kylpijöistä jo 1940-luvulta lähtien takaen puulämmitteisessä pihasaunassamme kuumankosteat löylyt.

Saunan lisäksi käytössä on myös tunnelmallinen takkatupa jopa kahdeksalle.  Saunassa on mukava seurustella, katsella loimuavaa tulta sekä kuunnella kiukaalle heitettyä sihisevää vettä.

Saunan jälkeen voi uskalikot pulahtaa viileävesialtaaseen tai vilvoitella maaseudun rauhassa.

Polttarisauna, morsiussauna, taikasauna, hoitosauna, saunailta...


Polttarisaunassa ja takkatuvassa voitte saunoa ja viettää aikaa pitkälle iltaan. Ihan vain keskenänne.

Käytössä myös ulkotilat sekä pikku-kievari. Tilavuokra 180 euroa.


Morsiussaunassa puolestaan illan kuningatar saa olla pääosassa saunan lauteilla. Perinteisiin kuuluu loitsut, taiat, yrtit, kepposet sekä morsiamen pesu päästä varpaisiin. Saunaemännän ohjelmapaketti tilavuokran lisäksi 90 euroa.

Kysy myös tarjousta pikkusuolaisista tai iltapalasta!


Polttaripaja


Polttariporukalle varattavassa polttaripajassa valmistetaan hemmottelutuotteita mukaan viemisiksi koko porukalle. Voitte tehdä esimerkiksi kasvovoidetta ja -seerumia, heleyttävää kasvonaamiota, vatkattua vartalovoita, käsi- tai jalkavoiteita ja huulibalsameita. Luonnonkosmetiikan tehoaineet, kuten erilaiset kasviöljyt, yrtit ja eteeriset öljyt valitaan pajassa jokaisen ihotyypin ja ihon sen hetkisten tarpeiden mukaan.

Hinta 38 eur/hlö +saunatilat ja muut lisäpalvelut toiveiden mukaan. Minimi osallistujamäärä: 5 hlöä


Saunailta


Mikäs sen mukavampaa kuin kaveriporukalla ottaa kunnon löylyt ja pulahtaa viileään altaaseen. Saunatuvassa vaikka pikkusuolaista ja joku kiva juoma. Tuupaan mahtuu 8 henkeä. Hinta 150 eur.

Psst, omat juomat sallittuja!


Hoitosauna

Mukava erilainen ilta kavereiden tai kumppanin kanssa!

Ensin joogataan kevyesti saunassa raajat vetreiksi. Sen jälkeen on välipalan aika. Seuraavaksi pääsette turve/yrttijalkakylpyyn saunaan ja vielä niska-hartiahierontaan yrttinyyteillä.

Lopuksi yhteistä keskinäistä aikaa saunan lauteilla. 

Hinta 190 eur (max 4 henkeä)