Tapahtumat

KIITOS KAUDESTA 2019

AVAAMME JÄLLEEN TAMMIKUUSSA 2020

Kun luonto herää tapahtuu Toivolan Kievarissakin kaikkea kivaa...

TAPAHTUMAT SYKSY  2019


OSTA TILALTA PÄIVÄ 14.9 klo 10-13

Tule ostamaan uuden kauden kultaista hunajaa tai voit purkittaa sen itse. Kahvilamme myös auki. Sieltä saa hunajaisia herkkuja sekä kahvia, yrttiteetä ja mehua.

Tervetuloa matkailutilallemme!

PÄIVÄVAELLUS: KURJENRAHKAN KOLME KIERROSTA 21.9Lähde mukaan opastetulle päivävaellukselle Kurjenrahkan kansallispuiston vaihteleviin maisemiin! Kierrä leppoisaan tahtiin samalla vaelluksella kolme erilaista kierrosta; ihastu suomaisemiin Savojärven kierroksella, kulje pitkin luontopolkua ja sukella sen jälkeen Pukkipalon aarniometsään ja tunne syksyn ensimmäiset tuulahdukset paluumatkalla Savojärven rannalla. Me hoidamme ruokailut, sinä voit nauttia luonnosta ja vaeltamisesta!


Vaelluksen aloitus ja päätös ovat Kurjenpesän luontotuvalla (Kuhankuonontie 67, Pöytyä), joten saapuminen on mahdollista oman auton lisäksi myös Fölin vuoroilla. Mikäli saavutte Fölin vuoroilla, tulemme tarvittaessa teitä vastaan Kurjenrahkan kansallispuiston pysäkille.


Hinta: 55 euroa (sis. alv 10 %)


Vaellus sisältää:
- erä- ja luonto-oppaan palvelut
- infokirjeen ennen vaellusta
- kahvitauon ja tuhdit eväät matkan varrella (n. 6 km patikoinnin jälkeen)
- Toivolan Kievarin tarjoaman maukkaan lounaan Rantapihalla n. 12 km patikoinnin jälkeenLiput ovat nyt myynnissä verkkokaupaSTA: www.hikenjoy.fi/varaa-retki.

Jos sinulla on jotain tiedusteltavaa vaellukseen liittyen, otathan yhteyttä puhelimitse: 045-8695345/Mari Starck tai sähköpostitse: mari.starck@hikenjoy.fi.


Ilmoittautuminen  sunnuntain vaellukselle viimeistään torstaina 15.8.klo 12 ja keskiviikon vaellukselle viimeistään sunnuntaina 18.8. klo 12.


Retki toteutuu, mikäli kyseisiin päiviin mennessä ilmoittautuneita on vähintään 4.


Maksuvälineenä käyvät myös liikuntasetelit (Smartum, ePassi ja Tyky). Halutessasi maksaa liikuntasetelillä, pyydän ystävällisesti olemaan yhteydessä ensin sähköpostitse mari.starck@hikenjoy.fi, annamme lisäohjeita maksamiseen.