PAKETIT

TOIVOLAN KIEVARI


Toimintaa, rauhoittumista ja virkistymistä


Ohessa olemme koonneet teille mukavia ohjelmapaketteja sunnittelun helpottamiseksi. Toivottavasti innostutte näistä yhtä paljon kuin isäntäväki


Villiyrteillä on monta eri tarkoitusta ja  luonnon kasvit ovat tärkeä osa meidän kansanperimääm. Nyt voit oppia tunnistamaan pihapiirissä kasvavia luonnon ihmeitä. Opit käyttämään niitä keittiössä sekä itsesi hoidossa. 

Hyvinvointiliikuntaa ja yhdessäoloa Kurjenrahkan kansallispuiston maisemissa oppaan kanssa. Koetaan yhdessä luonnon tarjoamat elämykset meille jokaiselle. Kokopäiväretken lopussa palaudutaan saunomalla, syömällä hyvin ja hemmotteluhetkellä

Tämä on hyvä vaihtoehto ystävä- tai seuraporukan yhteiseen viettoon. Majoituksen, ruoan ja saunomisen lisäksi voitte tehdä täällä muutakin kaikkea kivaa!

Metsämieli-ohjaaja Karoliina vie teidät Kurjenrahkan kansallispuiston metsiin tekemään harjoituksia, joilla

 kehitetään tavoitteellisesti oman mielen sisäisiä, hyvinvointia tukevia taitoja. Tuokio päättyy Toivolan Kievariin, jossa omaa ohjelmaa

 

Tule maistelemaan maakuntamme perinneherkkuja tarinallisen tuokion kera. Perinnekokkimme kertoo ruoan alkuperän sekä käyttötapojen historiaa ruoakailun lomassa. Tämä on elämys!

Kokous on nykyään muutakin kuin paikallaan istumista. Miksette täyttäisi henkisiä ja fyysisiä varastojanne luonnossa. Siellä ne hyvät ideat syntyy! Tarjoamme erilaisia hyvinvointipaketteja kokous- tai työhyvinvointipäiväänne. 

Tanssijalka jo vipattaa kesällä 2020! Tortinmäen tanssilava vain kolmen kilometrin päässä. Ohessa tanssikalenteri.  Meiltä saa sinne halutessasi kyydin! HUOM! kalenteripäivitys on kesken!


Vihreän ilon Virpi

tarjoaa opastusta luonnonkosmetiikan valmistukseen. Vaihtoehtoina saunapaja, polttaripaja ja retkeilypaja.Työpajoissa


  • tutustut ohjatusti ja turvallisesti tuotteiden valmistukseen
  • perehdyt luonnonkosmetiikan ainesosiin
  • valmistat juuri omalle ihotyypillesi tämän hetkiseen tarpeeseen sopivat tuotteet