PAKETIT


Toimintaa, rauhoittumista ja virkistymistä


Ohessa olemme koonneet teille mukavia ohjelmapaketteja sunnittelun helpottamiseksi. Toivottavasti innostutte näistä yhtä paljon kuin isäntäväki


Villiyrteillä on monta eri tarkoitusta ja  luonnon kasvit ovat tärkeä osa meidän kansanperimääm. Nyt voit oppia tunnistamaan pihapiirissä kasvavia luonnon ihmeitä. Opit käyttämään niitä keittiössä sekä itsesi hoidossa. 

Hyvinvointiliikuntaa ja yhdessäoloa Kurjenrahkan kansallispuiston maisemissa oppaan kanssa. Koetaan yhdessä luonnon tarjoamat elämykset meille jokaiselle. Kokopäiväretken lopussa palaudutaan saunomalla, syömällä hyvin ja hemmotteluhetkellä

Tule maistelemaan maakuntamme perinneherkkuja tarinallisen tuokion kera. Perinnekokkimme kertoo ruoan alkuperän sekä käyttötapojen historiaa ruoakailun lomassa. Tämä on elämys!

Kokous on nykyään muutakin kuin paikallaan istumista. Miksette täyttäisi henkisiä ja fyysisiä varastojanne luonnossa. Siellä ne hyvät ideat syntyy! Tarjoamme erilaisia hyvinvointipaketteja kokous- tai työhyvinvointipäiväänne. 

Tanssijalka jo vipattaa kesällä 2019! Tortinmäen tanssilava vain kolmen kilometrin päässä. Ohessa tanssikalenteri.  Meiltä saa sinne halutessasi kyydin!


Tämä on hyvä vaihtoehto ystävä- tai seuraporukan yhteiseen viettoon. Majoituksen, ruoan ja saunomisen lisäksi voitte tehdä täällä muutakin kaikkea kivaa!

Metsämieli-ohjaaja Karoliina vie teidät Kurjenrahkan kansallispuiston metsiin tekemään harjoituksia, joilla

 kehitetään tavoitteellisesti oman mielen sisäisiä, hyvinvointia tukevia taitoja. Tuokio päättyy Toivolan Kievariin, jossa omaa ohjelmaa

 

Yhteystiedot

Toivolan Kievari

Kukartintie 46

21340 Tortinmäki, Rusko

Puh. 044 295 5639

email: info@toivolankievari.comY-tunnus 224115-2