HUNAJAA JA VILLIYRTTEJÄ

KIITOS KAUDESTA 2019

AVAAMME JÄLLEEN TAMMIKUUSSA 2020Alla olevasta painikkeesta voit katsoa villiyrttiluento tarjouksemme


Matkailutilan ahkerat lemmikkimme - mehiläiset 


Kotimainen hunaja on terveellistä, sitä voi käyttää ruoanlaitossa ja kauneudenhoidossa. Vielä tärkeämpää on kuitenkin se, että mehiläiset tekevät merkittävää pölytystyötä. Ilman mehiläisiä koko ekosysteemimme järkkyisi. Mehiläistuotteita voi siis ostaa hyvällä omallatunnolla!

Ajatelkaa..yksi mehiläinen saattaa lentää jopa 800 km elinaikanaan ja tekee pari teelusikallista hunajaa. Mehiläiset ovat siis eläinkunnan ahkerimpia pikkuveitikoita ja tiimityön taitureita!.

Kun hunaja valmistuu pesästä, hoitaja kerää sen suoraan lingon kautta purkkiin. Siinä se se on...kultainen terveyspommi!!


Me valmistamme hunajasta ruoan lisäksi myyntiin terveellisiä yrttijuomia sekä lapsille tikkareita. Tervetuloa ostoksille!

Vuoden 2019 hunajasatoa kerätään parhaillaan!

Matkailutilan ravinteikkaat superfoodit ja kehon auttajat - villiyrtit


  Hortoilu on sienestämisen lisäksi oiva tapa liikkua metsässä ja samalla aukeaa ymmärrys valtavaan ympäristön tarjoamaan luonnonvaraan. Villiyrttejä voi käyttää luovaan askarteluun, käsitöihin, hoitoihin ja myöskin ruokaan. Hortoilu kiinnittää meidät perinteisiin sekä yhteyteen takaisin luontoon.

Meillä järjestetään kursseja, joilla voit oppia näistä ihanista villiyrteistä lisää. Tllalla myydään myös yrttituotteita sekä voit tilaisuudessasi näyttää muillekin yrttien ihanuudet ja tilata villiyrttimenun.
Ajankohtaista

Yhteystiedot

Toivolan Kievari

Kukartintie 46

21340 Tortinmäki, Rusko

Puh. 044 295 5639

info@toivolankievari.com